13 Mayıs 2022 Cuma

Rijit

Hayatından şekeri çıkart, unu çıkart, neyse ki yağ sevmezsin onu çıkartmana gerek yok, kakaoyu ama duble çıkart, hayvansal proteini zaten çoktan çıkarttın, yumurtayı bir çıkart bir geri sok, uzmanlar da emin değil ama kahveyi kolayı tabii ki çıkart uyuyamıyorsun, gazoz? onu bilemedim, ayda yılda bir olacaksa kalsın. Daha Kadıköy'deki gazozcuya gideceksin hem. Sigarayı zaten hiç sokmadın aferin, alkolle de sosyal birliktelikler dışında mesafelisin güzel, dur dur, yeşil çayı soktun ama çıkart kafeini onun daha fazlaymış, beyaz çay ara ara, bulabilirsen sok, meyvenin üç porsiyondan fazlasını çıkart, porsiyon ne mi, yahu avuçiçin işte.. Balığı sok ama kılçığını çıkart, balık da rakısız olmaz şimdi ama kokusunu sevmiyorsun o nedenle hiç içmedin, şaka gibisin Türksün ve hiç rakı içmedin yani? Neyse hadi bi' şekilde bunu geçelim, mezeyi kuruyemişi ama mutlaka çıkart biliyorum çok seviyorsun ama çıkart dediiiim, evet evet leblebi de çıkacak. Akdeniz diyetini sok ama dur dur Doğu'nun baharatlarını da ekle bu diyete, zerdeçalsız olmaz aman ha.. hatta bir tutam..... 

Eeeeeeeeeeeeeeeh yettiniz be.

Onu çıkart bunu sok, hayatın tadı kalmadı sayenizde. Bu kadar rijit bir şekilde yaşıyor, sonunda stresten kanserden küt diye.. gidiyorsun. Şaka gibi gerçekler.

Sen onu bunu bırak hemşirem de.. Bir muffin daha buyurmaz mısın? ;) Şekeri, unu, üstünün kreması, içinin sürpriz vişnesiyle çikolata damlaları, üstünün şekerlemeleri, hiçbiri organik değil, güvenle yiyebilirsin.. Elceğizlerimle ve içine en çok da sevgimi katarak yaptım, yiyen herkesi de mutlu ettim bugün. Oh be..! Sal gitsin..... Her gün olan bir şey değil ki bu!

Yoksa her gün mu olsa? :))

E abartmayalım istersen.