26 Ekim 2022 Çarşamba

Kahve Hikâyeleri - 7: Uzun bardaklar

Espressolu kahveleri anlatırken, bardak boyunu esas aldığım bir sırayla gitmek istedim ve önce en ufak espresso bardağı, sonra klasik kahve fincanı derken sıra geldi ailenin uzun boylu akrabalarına.. Seç beğen al:

Sıcak ve uzun güzeller

Soğuk ve uzun güzeller

Bence bu uzun boylu güzelleri bize tanıtan Starbucks'tır, bilmem katılıyor musunuz? Halbuki bu uzun güzeller'e bence hakaret ediliyor starbucks'ta, aynen diğer kahvelere edildiği gibi.. McDonalds hamburgeri ile ne bileyim Austin, Texas'ın ortasında bir yol üstü lezzet lokantasında yediğin asıl hamburger arasındaki fark neyse, Starbucks Latte Macchiato'su ya da Frappe'siyle gerçekleri arasındaki fark o.. O kadar ciddi bir fark var evet. Maalesef. Ama Starbucks satıyor, üstelik dünyanın dört bir yanındaki yerel kahvecileri öldürme pahasına..

Neyse biz bundan bahsetmeyelim.

Biz uzun kahvelerin ne kadar seksi bir şey olduğundan bahsedelim:

link: badass_bnw in Paris ;)

Resme hiç durmadan ve hiç silmeden üç dakika içinde bir hikâye anlat dersen; bu kadın, mahkeme arasında adliyenin parkında zaman öldüren bir boşanma avukatıdır derim. Tabii ki boşanmakta olan bir başka kadını temsil etmektedir ve tabii ki erkek tarafını birazdan tarumar edecektir. Tek celsede ve yüklü bir tazminatla boşayacaktır çifti, asla bir dava kaybettiği görülmemiştir. Biseksüel olduğu herkesçe bilinmekte ve kabul görmektedir. Hakkında bilinmeyen gerçek ise, anne ve babasını çok küçükken bir trafik kazası sonucunda kaybettiği (ayağındaki ayakkabılar annesinin 70lerdeki gençliğinden kalma, sigara alışkanlığıysa babasından kalmadır), bu kazadan kendisinin burnu bile kanamadan çıktığı, o günden sonra babannesi tarafından büyütüldüğü ve bu babannenin hayattaki tek amaç ve isteğinin torununun mürvetini görmek olduğu ve eve sürekli görücülerin gelip gittiği ama kadının asla hiçbirine evet demediği ve demeyeceğidir.. Yine kimsenin bilmediği bir başka gerçek, bu kadının günün birinde Türkiye'de LGBT evliliklerini mümkün kılacak kanunun çıkarılmasında başrolü oynayacağı ve kanun çıktıktan bir ay sonra yıllardır birlikte yaşadığı Türkiye'nin en yetenekli kadın ceza avukatlarıyla evleneceği, birlikte iki tatlı çocuğa annelik yapacakları ve çok mutlu bir hayat sürüp 89 yaşında uykusunda, huzurla öleceğidir. 

Biiip 3dk bitti :) 

Silmeden. Düzeltmeden.

Fena olmadı sanki?